Book service online

Forlæng din motors levetid med en motorrens

Udløber: 31-12-2029

Forlæng din motors levetid med en motorrens

Med tiden soder din bils motor til. Du kører kortere på literen, accelererer langsommere og forurener mere, hvis ikke du får renset bilmotoren.

Hos J.P. Tamstorf Automobiler, dit autoriserede Ford værksted har vi fået en ny rensemaskine, Så vores værksted nu også kan rense din motor indvendigt. Det tager kun 45 min. Og koster fra 995 kr.


 • Motorrens fordele
 • 3 gode grunde til at få en motorrens

  Få bedre acceleration

  Når vi renser din bils motor, rengør vi bl.a. luftindsugningen til motoren. Det får motoren til at yde mere. Og du vil opleve en øget trækkraft og en forbedret accelerationsevne – selv hvis du har en ældre bil. En test foretaget i samarbejde med MotorTV viser, at trækkraften kan forbedres fra 0,4% og op til 8,9% afhængig af biltype.

  Få bedre brændstoføkonomi

  Det kan godt betale sig at give din bil en motorrens. Over tid vil din bils motor nemlig sode til – og det gør, at du kører kortere på literen. Det koster dig brændstof. Med en motorrens vil du hurtigt opleve, at dit brændstofforbrug mindskes. Testen i samarbejde med MotorTV viser, at du kan forbedre brændstofforbruget fra 5,4% op til 41% afhængig af biltype.

  Få bedre (og grønnere) samvittighed

  Omtanke for miljøet er en væsentlig grund til at få lavet en motorrens. Du kan få renset hele din bils brændstofsystem for smuds og sodaflejringer. Det giver en renere udstødning og en bil, der forurener mindre. Til gavn for miljøet og din grønne samvittighed.

  Kontakt os


 • Hvad er en motorrens
 • Hvad er en motorrens?

  En motorrens er en indvendig rengøring af din bils motor, hvor vi fjerner sodaflejringer og andre forurenende partikler med en rensevæske.

  Det foregår ved, at vi kobler rensemaskinen med rensevæske direkte til motorens indsugningssystem. Vi sprøjter rensevæsken ind i motoren, mens bilen kører med forhøjede omdrejninger.

  Væsken kommer ind og renser kritiske steder, hvor tilsodning opstår. Ved en dybdegående rens, renses både indsugningssystemet og brændstofsystemet. Resultatet er en renere motor - det forbedrer din bils ydeevne.

  En motorrens tager bare 45 minutter på et værksted. Og du kan nemt få det gjort sammen med et serviceeftersyn på bilen.

  Graden af tilsodning kan variere fordi biler er forskellige og har forskelligt kørselsmønster. Få en snak med dit værksted om, hvad den bedste løsning er for netop din bil.

  Kontakt os

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra J. P. Tamstorf Automobiler A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra J. P. Tamstorf Automobiler A/SAnmeldelser