Book service online

Om J. P. Tamstorf Automobiler A/S Erhverv

J.P. Tamstorf Automobiler A/S Erhverv hjælper virksomheder af enhver størrelse. Ligegyldigt hvad du har brug for, er vores engagerede medarbejdere her for at hjælpe dig, med at finde præcis den rigtige type køretøj. Vi kan garantere at du vil få den samme hjælp og behandling, uanset om du leder efter en enkelt firmabil eller en hel bilflåde.

Vi har adgang til et stort lager af nye og brugte Ford personbiler, hvilket betyder at vi kan tilbyde vores kunder et fremragende udvalg af alle de populære modeller. Derudover er mange af vores biler klar til omgående levering, eller kan blive bestilt til at opfylde individuelle ønsker og behov.

Vores erfarne team, bestående af Jan og Thomas vil arbejde sammen med dig for at finde frem til den helt rigtige finansieringsløsning, som passer til dine forretningsbehov. 

Vi vil guide dig igennem alle eksisterende muligheder – Lejekontrakt, Operationel Leasing, Personlig Kontrakt, Betinget / Ubetinget Salg – og hjælpe dig med at forstå det hele, så du kan være sikker på at du træffer den rigtige beslutning. For at gøre det så stress-fri som muligt for at købe din nye bil (er) vil vi også tilbyde følgende serviceydelser:

  • Bestille testbiler
  • Arrangere et on-site virksomhedsbesøg på et belejligt tidspunkt for dig
  • Hjælp med at forstå vilkår og betingelser der er rigtige for dig
  • Håndtering af dine bil serviceringsforespørgsler 
  • Bilomkostninger vedrørende opkøb, ejerskab og beskatnings oplysninger

Tænk ikke på priser på reperation og service af bilen - opret en lokal serviceaftale (løbetid 3-5 år) og betal et fast beløb om måneden. Så kommer du bare ind med bilen, til de faste servicetjek og når der ellers er behov for det. Dækaftale kan inkluderes.

Hvis du vil vide mere om, hvordan J. P. Tamstorf Automobiler A/S Nykøbing Sjælland kan hjælpe dig og din virksomhed, er du velkommen til at kontakte Jan eller Thomas og få en personlig snak.

Se Fords store udvalg af biler til erhverv (ombyggede personbiler, gulplade biler, firmabiler) samt finansierings- og erhvervsleasing løsninger, som passer præcis til din virksomhed her.

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra J. P. Tamstorf Automobiler A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra J. P. Tamstorf Automobiler A/SAnmeldelser