Ford varebiler

Vi holder dig kørende, som holder os kørende

Fords elektrificerede hybridlinje af Transit Custom blev kåret til International Van of the Year 2020 (IVOTY), mens Ford Ranger vandt International Pick-up Award 2020 (IPUA). Ford Transit Custom er Årets Varebil i Danmark 2020.

Årets Varebil i Danmark 2020International Van of the Year 2020


Ford Transportbiler

Vi holder dig i gang

Om du er el-måler, elektriker, redningshjælper, postbud eller indehaver af et erhverv så er dit køretøj et vigtigt redskab for dig og for os. Vores varebiler kommer med innovativ og intelligent design samt teknologi. Med Ford EcoBlue 2.0 liters-motorer udleder du mindre CO2 på literen og med den smarte Ford SYNC 3 kan du betjene din telefon, musik og navigation ved hjælp af stemmeføring eller på en 8" touch screen i farver og med zoom-funktion.


 • Ford Transit Courier
 • Ford Transit Courier

  Fra 119.977 kr.

  Stærk som en større varebil. Kompakt som en mindre personbil. Praktisk, hårdfør og samtidig smart designet. Den manøvredygtige, nye Transit Courier er den mest kompakte i Transit-serien, men den er lige så praktisk som de større køretøjer. For eksempel er der et varerum på hele 2,3 kubikmeter, så du kan pakke mere ind i det end i nogen anden varevogn i dens klasse. 

  Læs mere her


 • Transit Connect
 • Transit Connect

  Fra 145.424 kr. 

  Med et nyt udseende, omfattende opdateret interiør og mere avancerede teknologier end nogensinde før, er Transit Connect i den grad forbedret hvad angår komfort og sikkerhed. Transit Connects robusthed, holdbarhed og funktionalitet forbliver i topklasse. Med lang akselafstand levereres lastvolumen op til 3,6 m³ (VDA) og en nyttelast mellem 500 - 850 kg.  

  Læs mere her


 • Transit Custom
 • Transit Custom

  Fra 225.278 kr. 

  Transit Custom har altid været kendt for sin funktionalitet og pålidelighed. Nu kan du glæde dig til endnu flere innovative funktioner og intelligente teknologier, større effektivitet og kvalitetspræget design og håndværk. Resultatet: Du kan se frem til at sætte dig bag rattet i en varevogn, der er mere raffineret og sofistikeret end nogensinde før.

  Læs mere her


 • Transit Van
 • Transit Van

  Fra 271.537 kr. 

  Bygget til hårdt arbejde. Endnu smartere. Endnu bedre. Endnu mere effektiv. Den nye Ford Transit leverer endnu større produktivitet til din virksomhed. Hele den nye Transit-serie giver større nyttelast og mere brændstofeffektive motorer med stort drejningsmoment og anhængervægte. Den har endvidere et nyt design foran med 3 stænger signaturgitter, stilfuld ny motorhjelm og kofanger samt iøjnefaldende nye forlygter med LED-teknologi.

  Læs mere her


 • Ford Ranger Raptor
 • Ford Ranger Raptor

  Fra 369.293 kr.

  Dette er ingen almindelig pickup. Det er en super-pickup. Den helt nye Ranger Raptor er skabt til offroad-præstationer. Dette er et køretøj, som er konstrueret fra bunden til at dominere ethvert miljø. Og den er som ingen anden.

  Læs mere her


 • Transit Chassis Cab
 • Transit Chassis Cab

  Fra 243.555 kr.

  Den nye Ford Transit Chassis Cab er den mest fleksible Transit-variant. Bilen kan skræddersys specifikt til dine forretningsmæssige behov, uanset om du skal bruge en ladvogn, tippelad, kølevogn eller noget helt fjerde. Uanset dine krav er dette den stærkeste, mest pålidelige og mest holdbare Transit Chassis Cab nogensinde.

  Læs mere her


 • Ford Ranger
 • Ford Ranger

  Fra 212.133 kr.

  Den nye Ford Ranger er specialbygget til at få arbejdet fra hånden. Og med flere teknologier end nogensinde før hjælper Europas bedst sælgende pickup dig også med at arbejde på en smartere måde. Avancerede systemer, herunder Traffic Sign Recognition, Lane Keeping Aid og parkeringssensorer, øger alle din opmærksomhed og tryghed på vejen. Samtidig hjælper Hill Start Assist, Hill Descent Control og Active Park Assist dig med at bevare kontrollen

  Læs mere her


 • Ford Ranger
 • Ford Transit Minibus

  Spørg for pris

  Uanset hvor vejen går hen, er der ingen bedre måde at rejse på end i den nye Ford Transit Minibus. Den er smartere, mere komfortabel og i forbindelse med omverden og gør rejsen bedre for både fører og passagerer. Den nye Transit Minibus har et dristigt nyt design fortil med en større kølergitter med tre vandrette skinner, en ny flot motorhjelm og xenonforlygter med LED-teknologi.

  Læs mere her


Leasingydelser for dig og din virksomhed


Aktuelle kampagner

Se tilbud fra J. P. Tamstorf Automobiler A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra J. P. Tamstorf Automobiler A/SAnmeldelser