I kampen mod covid-19 vil vi stadig gerne kunne betjene vores kunder, på bedst mulig vis i denne svære tid. Det gør vi ved at tilbyde nogle ekstraordinære services, udover vores alm services.


 • VideopræsentationVi tilbyder video præsentation af vores biler. Det eneste du skal gøre, er at ringe ind til os og spørge efter salgsafdelingen.
 • Videoopkald: Det kan fx være facetime, Eller lignende.
 • Hjemmefremvisning: Vi kører gerne ud til dig og fremviser den bil, som du går og har i tankerne.
 • Rengøring: Vi gør ekstra meget ud af at spritte af for jeres, og for vores sikkerhed. De områder, som vi er ekstra opmærksomme på, er de mest hyppige kontaktflader, som fx rat, håndtag, gearstang
 • Finansiering: Tilbydes via NemID, og dokumenter fremsendes via mail.
 • Levering: Køber du en bil, som vi har på lager. Levere vi den selvfølgelig af-sprittet, og med beskyttelses pakke, på din adresse Inden for få dage, og tager evt. din gamle bil med retur, hvis dette er aftalt.


 

 • Vil du gerne se eller prøve en bil på din hjemmeadresse?


  Vi kører gerne ud til dig og fremviser den bil, som du går og har i tankerne. Ved dette besøg opretholder vi naturligvis samme høje hygiejneniveau som ved et besøg i butikken. Se evt. vores Covid-19 initiativer her eller kontakt vores salgspersonale for nærmere information eller spørgsmål. 

  OBS: for at passe på vores personale, så kan hjemmebesøget kun gennemføres, hvis ingen på husstanden viser tegn på sygdom.

  Book en fremvisning på din hjemmeadresseKontakt os


 • Vil du gerne se eller prøve en bil i vores afdeling?


  Vores afdelinger er åbent og vores personale står klar til at tage imod dig, så der er intet til hindring for at du kan komme forbi og prøvekøre eller se en bil hos os. Vi har håndsprit til fri afbenyttelse i alle vores afdelinger, og vores personale er instrueret i, hvordan man sikre et højt hygiejneniveau igennem hele besøget hos os. Se evt. vores Covid-19 initiativer her eller kontakt vores salgspersonale for nærmere information eller spørgsmål. 

  Du er meget velkommen til at booke tid i forvejen, så vi kan rengøre den bil du ønsker at se/prøve, så den er helt klar inden du kommer forbi vores afdeling.

  Bestil en prøvekørselKontakt os


 • Vil du gerne booke en videofremvisning?


  For at sikre 100% smittefri service, så tilbyder vi lige nu, at du kan booke et videomøde med en af vores dygtige salgskonsulenter. Lige som ved et fysisk møde, kan du få mulighed for at se ønskede modeller, funktioner, udstyr, få byttepris m.m. direkte via et videomøde.

  Du vælger blot et tidspunkt der passer dig, og så sidder vi klar til at hjælpe dig på bedste vis.

  Kontakt os for at bestille en video fremvisning


 • Skal du hente din nye bil?


  Skal du hente din nye bil hos os, så kan du naturligvis gøre det fuldstændig som planlagt. Vi har dog taget en række forbehold grundet Corona-situationen, som gør, at gennemgangen af din nye bil bliver lidt utraditionel. Når du kommer til vores afdeling, så gives der ikke håndtryk, og der tages en fysisk afstand for at minimere smitterisikoen (Se evt. vores Covid-19 initiativer her) eller kontakt vores salgspersonale for nærmere information eller spørgsmål). Derudover så vil bilens funktioner gennemgås udenfor bilen, så man undgår tæt kontakt. Skulle du have lyst, så tilbyder vi, at tilsende en videogennemgang af bilen dagen inden du kommer i vores afdeling, således alle de vigtigste punkter ved bilen er gennemgået af sælgeren inden afhentning. Ved afhentning i vores afdeling, vil der naturligvis være tid til opfølgende spørgsmål på baggrund af videogennemgangen. Med dette initiativ, er vi med til at sikre, at du har minimal fysisk kontakt med personalet i afdelingen ved afhentningen af din nye bil.

  Kontakt os for at booke en videofremvisning


 • Du kan stadig få serviceret din bil hos J. P. Tamstorf Automobiler


  Vores værksteder er åbne og vores personale står klar til at tage imod dig, så der er intet til hindring for at du kan komme forbi og aflevere din bil hos os. Vores personale er instrueret i, hvordan man sikrer et højt hygiejneniveau igennem hele værkstedsbesøget hos os. Se evt. vores Covid-19 initiativer her eller kontakt vores værkstedspersonale for nærmere information eller spørgsmål. Hvis du ikke ønsker kontakt med vores personale, er det også muligt at indlevere nøglen i en nøgleboks i alle afdelinger. Bare giv os et opkald efter nøglen er indleveret, så vi ved bilen er kommet.

  Når vi opholder os i din bils kabine bruger vores teknikere engangshandsker og engangsovertræk til sæde og måtter. Inden udlevering, bliver din bil også aftørret med desinficeret væske, som ikke skader materialerne i din bil.

  Alle initiativer er med til at sikre en lav smittefarer, så du kan føle dig tryg ved at have din bil på vores værksted.

  Book din serviceVi er til for dig, også i Påsken. Du kan ringe eller sende en mail om ønske for fremvisning eller tilbud af bil.


Vi tilbyder selvfølgelig stadig traditionel fremvisning i butikken, dog efter myndighedernes forholdsreglerne.

For jeres sikkerhed, og for vores! 


Salg afdelingen træffes på:

Direktør/Indehaver Jan Tamstorf Tlf. 21 78 40 68 Mail: [email protected]

Sælger/Rådgiver Dannie Nielsen Tlf. 20 51 14 22 Mail: [email protected]


De bedste hilsener

Team Ford i Nykøbing Sjælland

Kontakt osBestil en prøveturBook en tid